HPRC-Klotten
Image default
Marketing

Hoe de vraag ‘wat is SEO?’ mijn leven heeft veranderd

Hoe de vraag ‘wat is SEO?’ mijn leven heeft veranderd

Al jaren heb ik een bedrijf die ik zelf mag managen. Ik heb een grote passie voor boeken en daarom ben ik een jaar of tien geleden een boekenwinkel begonnen. Tien jaar geleden ging het vrijwel meteen goed en daardoor kocht ik een groot pand midden in het stadscentrum, daarna gebeurde er iets wat mijn hele bedrijf aan het wankelen kreeg. In deze tekst ga ik het hebben over wat er precies gebeurde dat mijn bedrijf aan het wankelen kreeg en over hoe de vraag ‘wat is SEO?’ mijn leven heeft veranderd. Blijf dus zeker lezen voor meer!  

Wat is er dan precies gebeurd?

Ik had dus al een aantal jaar een relatief succesvol bedrijf in de boekhandel. De jaren streken voorbij totdat er opeens een grote online boekenwinkels bijkwamen die boeken voor vrij goedkoop op hun website aanbieden. Ik kon hier als fysieke winkel niet tegen opboksen en daarom was mijn winst dat jaar heel erg matig. Ik wist dat ik iets moest doen om mijn winkel te redden en daarom besloot ik om vuur met vuur te bestrijden en om ook een online boekenwinkel te kopen. Ook deze was in het begin relatief onsuccesvol totdat ik een bepaalde vraag een vriend van mij vroeg.

Hoe de vraag ‘wat is SEO?’ mijn leven heeft veranderd

Ik vroeg dus aan mijn vriend ‘wat is SEO’. Hij legde mij uit dat SEO ervoor zorgde dat mijn website hoger zou komen te staan op Google door bepaalde technieken die ze over de jaren hebben geperfectioneerd. Ik was meteen verkocht en ik besloot het te kopen, tot mijn grote vreugde waren de resultaten meteen fantastisch. De klanten rolden binnen en we verkochten in 1 maand meer boeken als dat we het laatste half jaar in de winkel hadden gedaan het was echt fantastisch. Ik zou SEO zeker aan iedereen aanraden die het ook denkt nodig te hebben.

https://socialroad.nl